HIGHWAY INDIAN FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Highway Indian Food. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2024 om 19:52 Was heerlijk, mag volgende keer wel pittger zijn.
25 mei 2024 om 21:26 Enjoyed my meal. Perfect keep it up
22 mei 2024 om 19:27 Heerlijk
20 mei 2024 om 20:35 It was great experience everything was perfect
15 mei 2024 om 19:43 Heerlijk
2 mei 2024 om 18:04 Heel lekker. Wel had ik graag iets meer groente erin gezien.
27 apr 2024 om 9:12 Het eten was heerlijk, precies op tijd bezorgd. Niet overdreven veel, precies goed.
21 apr 2024 om 10:13 Very tasty Indian food, the delivery was fast, everything was delicious, will definitely order again.
19 apr 2024 om 20:19 Lekker eten ehter de kip was niet goed gaar. Ik denk dat de prijs ook wel iets omlaag kan hoeveelheid in combi met prijs loopt iets uit de maat
17 apr 2024 om 20:13 Ik had het van te voren besteld en het werd keurig op het juiste tijdstip bezorgd. Het was heerlijk, goed warm en lekker vers. Echt een aanrader!
14 apr 2024 om 21:48 Uitstekende kwaliteit, levertijd is meer dan redelijk voor het soort eten wat je krijgt. Rijst is goed op smaak gebracht en mild pittig is pittig genoeg om van een verkoudheid af te komen. Ga zo door.